Een fiets huren? Verleng de huur van uw fiets met aantrekkelijke korting

Fiets huren in Berlijn

Berlijnperfiets.nl werkt samen met fietsverhuur TAKE A BIKE. Hierdoor kunnen wij u ook korting aanbieden op het huren van een fiets. Boek één van onze fietstouren in Berlijn en verleng voordelig de huur van uw fiets. Voor slechts € 3,50 extra heeft u beschikking over de fiets tot de volgende dag. Voor € 10,- extra heeft u de fiets maar liefst twee dagen tot uw beschikking.

Normaal betaalt u voor de huur van een fiets € 12,50 voor 24 uur. Bij Berlijnperfiets.nl betaalt u € 20,50 maar krijgt u er wel een 3 uur durende tour met een gids bij! Kijk dus snel bij de touren die wij aanbieden.

Fietsen in Berlijn is veilig

Mocht u er twijfels over hebben, fietsen in Berlijn is veilig en goed te doen. De stad is prima ingericht op fietsverkeer. Het is de beste manier om de stad te ontdekken, met gids of zelfstandig. Het grote voordeel als u een tour met ons maakt is dat u in een kort tijdsbestek veel hoort en daarna uw eigen weg kunt uitstippelen. Uiteraard fietsen wij een vaste route maar u kunt al uw vragen over Berlijn stellen. Ook over plaatsen die u zelfstandig wilt bezoeken of als u specifiek naar iets op zoek bent, vraag het ons!